News Flash:

Crochete de cartofi

6 Februarie 2013
2451 Vizualizari | 0 Comentarii
 Ingrediente:

½ kg cartofi
1 ou
3-4 linguri de faina
25 g unt
1 varf de cutit bicarbonat
sare

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja, in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii decojim si ii pasam ca pentru piure. Apoi ii amestecam cu oul, faina, untul, bicarbonatul si adaugam sare. Din aceasta compozitie se formeaza crochete rotunde sau ovale care se prajesc in unt sau ulei. Atunci cand sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a elimina excesul de ulei. Crochetele de cartofi se servesc fierbinti cu smantana.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi faina unt bicarbonat sare crochete rotunde servetel smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013353 (s)