News Flash:

Crochete cu parmezan

23 Martie 2012
2297 Vizualizari | 0 Comentarii
Crochete cu parmezan
Ingrediente:

carne de porc
2 morcovi mititei (sau unul mare)
2 felii de paine inmuiata in apa (sau lapte)
parmezan ras
1/2 ceapa cruda
un ou
sare
un catel de usturoi
un pic de praf de nucsoara
o legatura de patrunjel
o legatura marar
piper negru macinat (optional)
pesmet
ulei
 
Mod de preparare:

Intai am tocat carnea, apoi tot in masina de tocat am bagat morcovul (curatat si spalat), ceapa (curatata si spalata)piine inmuiata si scursa bine de apa, catelul de usturoi l-am farimitat cu ajutorul unui instrument care lipseste din pozaam adaugat patrunjelul si mararul taiate marunt, parmezanul si oul(asta se vede in prima poza), iar in a doua poza se vede nucsoara, am adaugat si sarea, iar daca doriti puteti pune si un pic de piper macinat. Am amestecat bine ingredientele, apoi am format crochetele, le-am trecut prin pesmet pe toate partile, le-am asezat in tava pe hirtie de copt, le-am pus deasupra un firicel de ulei de masline si le-am bagat in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru cca 30 de minute, depinde de cuptor si de cum va place sa le rumeniti. Dupa primele 10 minute le-am intors pe partea cealalta. Se servesc calde sau reci, sint delicioase, iar pesmetul ajuta sa nu se intareasca, deci miezul este molcut.
Crochete cu parmezan pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

morcovi paine parmezan ceapa sare usturoi nucsoara patrunjel marar pesmet
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018478 (s)