News Flash:

Crochete cu cascaval si carne de pui

22 Noiembrie 2011
4215 Vizualizari | 0 Comentarii
Crochete cu cascaval si carne de pui
Ingrediente: 300 g cascaval 500 g carne tocata de pui 100 g pesmet din fulgi de porumb 1 ou 100 ml lapte putina faina sare Mod de preparare: Carnea de pui se amesteca cu sare si se taie cascavalul felii, in forma patrata. Se ia putina faina in palme si se modeleaza carnea de pui peste fiecare bucatica de cascaval. Se da apoi fiecare crocheta, prin oul batut, lapte si pesmet si se prajesc in ulei incins. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval bucataria internationala ceapa rosie lapte faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1318 viz    0 com
2086 viz    0 com
1164 viz    0 com
1247 viz    0 com
1227 viz    0 com
1280 viz    1 com
1423 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018370 (s)