News Flash:

Crochete cu cascaval si carne de pui

22 Noiembrie 2011
3993 Vizualizari | 0 Comentarii
Crochete cu cascaval si carne de pui
Ingrediente: 300 g cascaval 500 g carne tocata de pui 100 g pesmet din fulgi de porumb 1 ou 100 ml lapte putina faina sare Mod de preparare: Carnea de pui se amesteca cu sare si se taie cascavalul felii, in forma patrata. Se ia putina faina in palme si se modeleaza carnea de pui peste fiecare bucatica de cascaval. Se da apoi fiecare crocheta, prin oul batut, lapte si pesmet si se prajesc in ulei incins. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval bucataria internationala ceapa rosie lapte faina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1210 viz    0 com
1945 viz    0 com
1044 viz    0 com
1133 viz    0 com
1131 viz    0 com
1192 viz    1 com
1326 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019504 (s)