News Flash:

Crochete cu cascaval si carne de pui

22 Noiembrie 2011
4117 Vizualizari | 0 Comentarii
Crochete cu cascaval si carne de pui
Ingrediente: 300 g cascaval 500 g carne tocata de pui 100 g pesmet din fulgi de porumb 1 ou 100 ml lapte putina faina sare Mod de preparare: Carnea de pui se amesteca cu sare si se taie cascavalul felii, in forma patrata. Se ia putina faina in palme si se modeleaza carnea de pui peste fiecare bucatica de cascaval. Se da apoi fiecare crocheta, prin oul batut, lapte si pesmet si se prajesc in ulei incins. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval bucataria internationala ceapa rosie lapte faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1260 viz    0 com
2022 viz    0 com
1117 viz    0 com
1188 viz    0 com
1194 viz    0 com
1237 viz    1 com
1373 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019092 (s)