News Flash:

Crocante la exterior, fine la interior - Cum se fac crochetele de cartofi

4 Mai 2017
626 Vizualizari | 0 Comentarii
Crochetele de cartofi sunt un aperitiv ideal pentru zilele in care timpul tau este extrem de limitat. Ingredientele de care ai nevoie pentru prepararea lor sunt foarte accesibile si ieftine.

Ingrediente:

100 g cascaval ras
3 cartofi mari
3 oua
4 linguri cu faina
4 linguri cu pesmet
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Spala bine cartofii si pune-i la fiert in coaja cu putina sare. Dupa ce s-au fiert, curata-i de coaja si zdrobeste-i cu furculita sau mixerul.
Adauga peste ei cascavalul ras, doua linguri de faina, un ou batut, un praf de sare si piper.
Din aceasta compozitie modeleaza crochete si trece-le prin restul de oua batute si prin pesmet. Rumeneste-le in baie de ulei si scoate-le pe o hartie absorbanta.
Crochetele de cartofi se servesc reci cu sos de rosii picant sau dulce.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

crochete cartofi reteta crochete retete cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019577 (s)