News Flash:

Creveti in sos de usturoi si vin

29 Mai 2012
4187 Vizualizari | 1 Comentarii
Creveti in sos de usturoi si vin
Ingrediente:

1 kg creveti prefierti nedecorticati
0,5 litri vin demidulce
6 catei usturoi
1 ceapa medie
1 lingura delikat
1 lingurita sare
ulei
piper


Mod de preparare:


Crevetii i-am spalat bine-bine. Le-am rupt „capul”, i-am mai spalat odata bine, i-am oparit in apa cu sare. Am tocat o ceapa si am calit-o in ulei. Am adaugat crevetii scursi.
Am pus vinul si am lasat sa fiarba. Am adaugat si o lingura de delikat.
Intre timp am pregatit un mujdei din usturoi, o lingurita delikat, ulei si 50 ml apa. Am adaugat mujdeiul peste creveti si am lasat sa fiarba cca 1 ora acoperind cratita cu capac, pana cand a scazut tot si crevetii s-au fiert.
Creveti in sos de usturoi si vin pregatiti de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creveti vin demidulce usturoi ceapa delikat sare uleipiper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3262 viz    0 com
3416 viz    0 com
2507 viz    0 com
2082 viz    0 com
1185 viz    0 com
2093 viz    0 com
3116 viz    0 com
7635 viz    0 com

Comentarii (1)

antonia  | #51
Doamne fereste sa fierbi crevetii o ora,dupa ce ca ei sunt prefierti si zici ca ii si mai oparesti odata inainte de preparare.Poate cu un muschi de vita se mai poate dar gamberii nu necesita mai mult de 10-15 min de preparare.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014261 (s)