News Flash:

Creveti facuti la cuptor

29 Februarie 2016
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri unt
3 catei de usturoi, tocati marunt
50 ml vin alb sec
50 ml zeama de lamaie
2 linguri patrunjel proaspt tocat
cca 230 gr creveti decorticati si spalati
230 gr branza ricotta
230 gr branza cheddar maruntita
50 gr parmezan dat pe razatoare
o bagheta feliata (pentru servire)

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius.
2. Topeste untul si soteaza usturoiul in el timp de 1-2 minute.
3. Pune apoi in tigaie vinul, zeama de lamaie, patrunjelul si crevetii. Potriveste, bineinteles, de sare si piper.
4. Dupa 6-7 minute transfera totul pe un tocator de lemn si marunteste crevetii.
5. Pune ingredientele intr-un bol mai mare, impreuna cu branza ricotta, branza cheddar si parmezanul. Omogenizeaza.
6. Transfera compozitia intr-o tava de copt si bag-o in cuptor pentru aproximativ 15 minute sau pana cand branza incepe sa faca bule.
7. Serveste totul cu patrunjel si felii de bagheta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creveti usturoi reteta creveti creveti cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018752 (s)