News Flash:

Creveti deliciosi cu usturoi si patrunjel

7 August 2014
2324 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g creveti
125 g unt (eu am pus ulei de masline)
patrunjel
jumatate paharut de vin alb
salata rucola sau de care aveti
2 catei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Am spalat crevetii si i-am uscat cu servetele ca sa absoarba apa de pe ei. In tigaia de prajit am pus usturoiul curatat dar intreg si uleiul, iar cind acesta din urma s-a infierbintat bine, am adaugat crevetii, iar dupa doua minute am pus vinul, sarea si i-am mai lasat inca vreo trei minute la foc mare.
Am scos crevetii pe servetele ca sa dispara uleiul in exces, i-am asezat pe pat de salata, am presarat peste ei piper negru macinat, patrunjel taiat marunt, i-am decorat cu felii de lamiie cu al caror suc am stropit crevetii si i-am servit calzi. 

Creveti cu patrunjel si usturoi recomandati de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete creveti retete internationale retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2196 viz    0 com
3762 viz    0 com
1739 viz    0 com
1135 viz    0 com
3250 viz    0 com
1396 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013893 (s)