News Flash:

Creveti cu usturoi

1 August 2011
2434 Vizualizari | 0 Comentarii
Creveti cu usturoi
Ingrediente: 12 creveti uriasi mari cu coaja o capatana usturoi o legatura patrunjel sare piper 3 linguri masline Mod de preparare: Se injumatatesc crevetii pe lung, iar coada nu se indeparteaza. Cu un cutit mic, ascutit, se scoate cu atentie intestinul inchis la culoare. Se spala bine si se tamponeaza pentru a se usca. Se curata usturoiul, iar cateii se sparg un pic. Patrunjelul se spala, se scutura de apa si frunzele se toaca mari. Crevetii se condimenteaza cu sare si piper. Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie mare. Se adauga crevetii si usturoiul ca sa se prajeasca la foc mare, 10 minute, invartindu-le o data. Se presara patrunjel deasupra. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata iceberg usturoi patrunjel masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1103 viz    0 com
1104 viz    0 com
1968 viz    0 com
1115 viz    0 com
2736 viz    0 com
1556 viz    0 com
2359 viz    0 com
1786 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018671 (s)