News Flash:

Creveti cu usturoi

1 August 2011
2509 Vizualizari | 0 Comentarii
Creveti cu usturoi
Ingrediente: 12 creveti uriasi mari cu coaja o capatana usturoi o legatura patrunjel sare piper 3 linguri masline Mod de preparare: Se injumatatesc crevetii pe lung, iar coada nu se indeparteaza. Cu un cutit mic, ascutit, se scoate cu atentie intestinul inchis la culoare. Se spala bine si se tamponeaza pentru a se usca. Se curata usturoiul, iar cateii se sparg un pic. Patrunjelul se spala, se scutura de apa si frunzele se toaca mari. Crevetii se condimenteaza cu sare si piper. Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie mare. Se adauga crevetii si usturoiul ca sa se prajeasca la foc mare, 10 minute, invartindu-le o data. Se presara patrunjel deasupra. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata iceberg usturoi patrunjel masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1129 viz    0 com
1134 viz    0 com
2009 viz    0 com
1142 viz    0 com
2779 viz    0 com
1588 viz    0 com
2405 viz    0 com
1815 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012919 (s)