News Flash:

Creveti cu sos picant

18 Iunie 2014
1481 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g creveti, semipreparati, congelati
3 linguri unt
o lingura de suc de lamaie proaspat
1/2 lingurita mix de ierburi aromatice
o lingurita usturoi
o lingura patrunjel proaspat tocat
o lingurita de sos picant (la alegere)

Mod de preparare:

Pune crevetii congelati intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline. Adauga untul, sosul picant, ierburile aromatice, lamaia si patrunjelul. Lasa ingredientele sa se intrepatrunda, cateva minute, apoi stinge focul si serveste crevetii cu patrunjel proaspat tocat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete creveti fructe mare sfaturi creveti retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1116 viz    0 com
1981 viz    0 com
1069 viz    2 com
1647 viz    0 com
1228 viz    0 com
1237 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019304 (s)