News Flash:

Creveti cu sos de ghimbir

28 Martie 2016
837 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr creveti decorticati
1/3 borcan gem de caise
1 lingura ghimbir ras
2 linguri ulei de masline extravirgin
piper
sare kosher

Mod de preparare:

Intr-o craticioara pentru sosuri adauga gemul de caise, ghimbirul si trei linguri de apa. Adu totul la punctul de fierbere amestecand continuu timp de doua minute. Asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust.
Intr-un castron amesteca crevetii cu doua linguri ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper dupa gust si adauga trei linguri din sosul preparat anterior peste acestia. Amesteca-i foarte bine si caleste-i intr-o tigaie non-aderenta. Prepara-i foarte bine pana cand sunt bine patrunsi.
Scoate crevetii pe un platou si serveste-i alaturi de sosul ramas si felii de paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creveti sos sos ghimbir reteta creveti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2944 viz    1 com
1755 viz    0 com
48055 viz    0 com
1296 viz    0 com
2732 viz    0 com
5967 viz    0 com
5749 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013103 (s)