News Flash:

Creveti cu paste si ardei rosu

5 Aprilie 2013
1636 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100-120 g creveti mari, curatati si decorticati
60 g paste linguini
frunze de patrunjel proaspete
1/2 lingurita suc de lamaie proaspat
80 g vin alb sec
1 catel de usturoi maruntit
1 lingura de unt rece, taiat bucati
fulgi de ardei rosu
sare grunjoasa
piper

Mod de preparare:

Intr-o cratita mare cu apa sarata, gateste pastele al dente. Intre timp, intr-o tigaie mica,  topeste untul la foc mediu. Adauga usturoiul si fulgii de ardei si lasa-le la foc inca un minut. Da focul la mare si adauga vinul.

Lasa totul pe foc inca un minut, pana s-a redus totul cu aproximativ o treime. Adauga crevetii si condimenteaza totul cu sare si piper. Mai lasa 1-2 minute pe foc si stinge aragazul. Adauga sucul de lamaie si restul de unt. Adauga pastele si amesteca-le bine. Decoreaza-le cu patrunjel.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creveti paste linguini sare grunjoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1718 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019449 (s)