News Flash:

Creveti cu paste

15 Iunie 2011
1232 Vizualizari | 0 Comentarii
Creveti cu paste
Ingrediente: 680 g creveti curatati si fara nervuri 227 g paste 2 catei de usturoi taiati feliute 80 ml vin alb 115 g unt 80 g pesmet 15 g parmezan ras Mod de preparare: Fierbeti apa cu sare intr-o oala mare, adaugati pastele si tineti-le pe foc pana se inmoaie, apoi scurgeti-le. Intr-o tigaie mare topiti unt, sotati usturoiul pana se inmoaie, apoi scoateti usturoiul din tigaie, adaugati crevetii si tineti-i la foc pana devin roz; turnati peste creveti vin alb, apoi adaugati cate putin pesmet, pana cand se ajunge la grosimea sosului dorita. Serviti crevetii cu paste, peste care presarati parmezan ras. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.divahair.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata iceberg untura pesmet sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1449 viz    0 com
1293 viz    0 com
2393 viz    0 com
4031 viz    0 com
5576 viz    0 com
1196 viz    0 com
1123 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015139 (s)