News Flash:

Creveti cu parmezan, ridiche si ansoa

20 Mai 2013
1543 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura zeama de lamaie
sare Kosher
3 linguri parmezan maruntit
1 salata verde escarole, rupta in bucati mari
2 lingure de capere stoarse si maruntite
8 bucati de ridiche taiate in patru
2 catei de usturoi mari
2 fileuri de ansoa stoarse de ulei
1 lingura unt nesarat
2 linguri ulei de masline
500-600g creveti curatati si decorticati
piper proaspat macinat

Mod de preparare:

Incalzeste uleiul si untul intr-o tigaie larga la foc mediu. Adauga fileurile de ansoa si amesteca-le bine pana se dizolva si devin o pasta (timp de 3 minute). Adauga usturoiul si caperele. Mai lasa-le pe foc un minut, amestecand incontinuu. Da focul la mare. Adauga ridichiile si lasa-le pe foc 3 minute. Adauga crevetii si lasa totul inca 4 minute pe foc. Adauga jumatate de salata escarole si mai lasa 1 muinut pe foc, dupa care adauga si cealalta jumatate si mai lasa 1 minut.
Scoate tigaia de pe foc, adauga parmezanul si zeama de lamaie. Presara sare si piper.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sare kosher capere stoarse unt nesarat piper proaspat tigaie larga
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019131 (s)