News Flash:

Creveti cu orez si usturoi

30 Iulie 2013
1468 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g orez bob cu bob
500 g creveti decorticati
5 linguri suc de lamaie
3-4 felii de lamaie
50 g unt
2 catei de usturoi
patrunjel tocat
sare
piper

Mod de preparare:


Fierbe orezul bob cu bob in apa cu sare, conform timpului indicat pe ambalaj. La final, daca este nevoie, scurge excesul de apa, apoi asaza orezul pe un platou si tine-l la cald. Topeste untul si inabusa crevetii decorticati, adaugand sucul de lamaie, feliile de lamaie, usturoiul, sarea si piperul. Cand crevetii si-au schimbat culoarea si sunt patrunsi, asaza-i cu o furculita peste orez, iar la final adauga sosul in care s-au inabusit.
Crevetii parfumati cu lamaie si garnitura de orez se servesc fierbinti, cu o ploaie de patrunjel proaspat presarat deasupra. Optional, mai poti adauga putin suc de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creveti decorticati unt piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2175 viz    0 com
1536 viz    0 com
1505 viz    0 com
1178 viz    0 com
2844 viz    0 com
1496 viz    0 com
2367 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019052 (s)