News Flash:

Creveti cu feta si oregano

5 Februarie 2013
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr creveti
300 gr feta
100 ml ulei de masline
1 ardei verde tocat
4 cepe mici tocate
1 lingurita oregano
1 ardei iute tocat
1 legatura patrunjel tocat
4 rosii tocate
30 ml lapte
 
Mod de preparare:
 
Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste ceapa timp de 5 minute. Adauga ardeii, patrunjelul si oregano. Asezoneaza cu sare si piper si mai lasa pe foc timp de 10 minute. Adauga crevetii si lasa pe foc timp de 30 de minute. Incorporeaza apoi rosiile, laptele si feta si mai lasa pe foc timp de 30 de minute. Crevetii cu feta se servesc calzi, cu orez simplu si un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creveti feta oregano patrunjel tocat rosii tocate lapte tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1126 viz    0 com
1637 viz    0 com
1882 viz    0 com
1210 viz    0 com
2594 viz    0 com
4416 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1379 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013954 (s)