News Flash:

Creveti cu fenicul la gratar

3 Iulie 2013
970 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piper
sare
1 ceapa rosie taiata in 12 bucati
1 bulb fenicul taiat in 12 bucati
28 creveti
4 lingurite ulei de masline

Mod de preparare:

Pregateste o salsa verde amestecand intr-un bol:
2-3 linguri patrunjel tocat
2-3 linguri busuioc tocat
1-2 linguri ceapa verde tocata marunt
2 linguri ulei de masline
2 linguri zeama de lamaie
1 lingura apa
1 lingura capere tocate
sare
piper

Incinge gratarul si pregateste frigaruile. Unge crevetii curatati cu 2 linguri ulei de masline si apoi infige-i pe 4 frigarui mari.
Pe alte 4 frigarui aseaza alternativ cate 3 felii de fenicul si 3 felii de ceapa si unge-le cu 2 linguri de ulei de masline.
Pune frigaruile pe gratar si lasa-le pana cand legumele se inmoaie si crevetii sunt rumeniti. Serveste-le cu salsa verde.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper ceapa rosie bulb fenicul creveti salsa verde patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019084 (s)