News Flash:

Creveti cu branza Gruyere

12 Noiembrie 2013
863 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 croissante, taiate in jumatate pe lungime
30 ml de iaurt simplu
30 ml de maioneza
25 ml de sos chili
15 ml sos de hrean
branza Gruyere
70 mg inimi de anghinare marinate
sare si piper, dupa gust
250 de g de creveti proaspeti, decorticati
1 tulpina de telina, tocata marunt
3 cepe medii, tocata marunt
sucul de la o jumatate de lamaie
o salata

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul, apoi, intr-un vas mai adanc amesteca cu mixerul iaurtul, maioneza, sosul de chili si cel de hrean. Adauga sare si piper dupa gust. Adauga si crevetii, telina, inimile de anghinare, ceapa si sucul de lamaie, continuand sa amesteci. Asaza mixtura pe feliile de croissant si presara branza de Gruyere, adaugand si cateva felii de salata verde maruntite. Da platoul la cuptor timp de 2 minute.
Crevetii pe pat de croissant se servesc alaturi de castraveti murati si felii de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1459 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019793 (s)