News Flash:

Creveti cu branza

16 August 2012
1707 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kilogram de creveti (congelati sau proaspeti)
300 grame de branza feta
500 grame de spanac
2-3 cepe medii, feliate
½ ceasca de marar tocat fin
1 cana ulei de masline
piper
sare


Mod de preparare:


Intr-un vas se incalzeste uleiul de masline si se soteaza ceapa si mararul usor. Se spala spanacul, se limpezeste bine sub jet de apa rece, se taie marunt si se adauga in vasul cu ceapa si mararul. Se lasa compozitia sa se prepare pret de 25 de minute. Dupa acest timp, se adauga crevetii. Se coace pentru inca 5 minute. Cu grija se pune compozitia intr-un vas pentru cuptor, se presara deasupra branza feta care a fost rupta in prealabil in bucatele marunte. Se pune sare si piper dupa gust.  Se mai poate adauga un strop de ulei de masline peste compozitie inainte de a fi bagata la cuptor. Se coace la cuptor la foc mediu pentru 10 minute. Se serveste fierbinte.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creveti branza feta spanac cepe marar pipersare vas cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3123 viz    0 com
2058 viz    0 com
1349 viz    0 com
3000 viz    0 com
6248 viz    0 com
3654 viz    0 com
1311 viz    0 com
4088 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012580 (s)