News Flash:

Crenvursti in foietaj

5 Iulie 2011
5259 Vizualizari | 0 Comentarii
Crenvursti in foietaj
Ingrediente: 4 crenvursti 250 g faina 250 g unt rece de la frigider, taiat in bucatele mici 250 g ricotta sau branza de vaci foarte bine scursa Mod de preparare: Se framanta bine ingredientele de mai sus, in afara de crenvursti. Aluatul se infasoara in folie alimentara si se lasa 2-3 ore la frigider. Se intinde cu facaletul pe planul de lucru foarte bine infainat, se taie cu o rotita zimtata sau cu un cutit in fasii lungi si se infasoara in ele crenvurstii taiati. Se coc la 180 grade in cuptor preincalzit, timp de 15 minute. Cand s-au rumenit, se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a fi pusi pe masa. sursa articol: http://www.femeia.ro sursa fotografie: http://www.culinar.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tortellini faina unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1099 viz    0 com
1082 viz    0 com
23556 viz    0 com
1088 viz    0 com
1220 viz    0 com
1656 viz    0 com
1188 viz    0 com
1153 viz    0 com
1330 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018656 (s)