News Flash:

Crenvursti in foietaj

5 Iulie 2011
5119 Vizualizari | 0 Comentarii
Crenvursti in foietaj
Ingrediente: 4 crenvursti 250 g faina 250 g unt rece de la frigider, taiat in bucatele mici 250 g ricotta sau branza de vaci foarte bine scursa Mod de preparare: Se framanta bine ingredientele de mai sus, in afara de crenvursti. Aluatul se infasoara in folie alimentara si se lasa 2-3 ore la frigider. Se intinde cu facaletul pe planul de lucru foarte bine infainat, se taie cu o rotita zimtata sau cu un cutit in fasii lungi si se infasoara in ele crenvurstii taiati. Se coc la 180 grade in cuptor preincalzit, timp de 15 minute. Cand s-au rumenit, se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a fi pusi pe masa. sursa articol: http://www.femeia.ro sursa fotografie: http://www.culinar.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tortellini faina unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1059 viz    0 com
1047 viz    0 com
23472 viz    0 com
1038 viz    0 com
1183 viz    0 com
1599 viz    0 com
1134 viz    0 com
1104 viz    0 com
1245 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012912 (s)