News Flash:

Crenvursti in crusta de malai

27 Februarie 2014
2565 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ulei pentru gatit
1 ceasca de faina
2/3 ceasca de malai
1/4 ceasca de zahar
1 1/2 lingurite de praf de copt
1 lingurita de sare
2 linguri de sos cu aroma de bacon
1 ou
1 1/4 ceasca de lapte batut
1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar
1 kg crenvursti
betisoare din lemn

Mod de preparare:

Amesteca faina, malaiul, zaharul, praful de copt si sarea. Incorporeaza sosul de bacon si adauga oul, laptele batut si bicarbonatul de sodiu si amesteca-le pe toate cu ajutorul unui mixer pana cand compozitia devine cremoasa.

Infige betisoarele de lemn in crenvursti, pe lungime si sterge-i bine cu un servetel. Scufunda-i in coca de malai, unul cate unul si prajeste-i in uleiul incins la 175 de grade. Scoate-i pe un servetel de hartie, sa se scurga grasimea in exces.
Poti sa-i mananci simpli sau alaturi de o garnitura de cartofi prajiti. Daca vrei sa le dai un plus de savoare, mananca-i cu un sos de mustar sau cu unul barbeque.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete crenvursti crenvursti crusta retete aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2660 viz    0 com
1503 viz    0 com
1047 viz    0 com
1411 viz    0 com
1244 viz    0 com
948 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019906 (s)