News Flash:

Crenvursti cu cascaval la cuptor

7 Octombrie 2011
8570 Vizualizari | 0 Comentarii
Crenvursti cu cascaval la cuptor
Ingrediente: 6 crenvursti mai grosi felii subtiri de bacon 200g cascaval 3 linguri de mustar Mod de preparare: Crenvurstii se taie pe lung, dar nu de tot, se unge interiorul cu mustar si se pun deasupra bastonase de cascaval. Dupa aceea se invelesc in felii de bacon, se pun in tava cu hartie de copt si se dau la cuptor la foc mare, timp de 15 minute. Se servesc calzi cu cartofi prajiti, natur, piure sau legume sotate. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tortellini bucataria internationala caju cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1308 viz    0 com
1296 viz    0 com
1196 viz    0 com
1177 viz    0 com
12247 viz    0 com
2537 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019067 (s)