News Flash:

Cremsnit II

11 Octombrie 2011
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
Cremsnit II
Ingrediente: 150 g faina 4 oua 100 g unt sau margarina coaja rasa de la o lamaie sau portocala 150 g zahar 1 praf de sare 500 ml lapte Mod de preparare: Intr-o cratita mai mica se pun la topit untul cu zaharul si 3 linguri de lapte. Dupa ce s-a topit se lasa la racit, apoi se adauga galbenusurile pe rand, amestecand bine, coaja de portocala sau lamaie, faina si restul de lapte (nu trebuie sa fie rece de la frigider, ci la temperatura camerei). Albusurile se mixeaza bine cu un praf de sare 3-4 minute la putere maxima, apoi se adauga la restul ingredientelor, amestecand usor de jos in sus. Nu se amesteca pana la incorporarea completa ca sa ramana pufoasa la suprafata. Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de tort de 22 cm diametru, se toarna compozitia in ea si se baga in cuptor timp de 50 de minute, la foc minim. Dupa ce s-a racit, se pudreaza cu zahar praf si se portioneaza. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt sare lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2650 viz    0 com
2638 viz    0 com
2418 viz    0 com
2623 viz    0 com
2124 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013373 (s)