News Flash:

Cremsnit

2 Ianuarie 2012
3637 Vizualizari | 0 Comentarii
Cremsnit
Ingrediente:

1,2 l lapte
4 oua
2 budinci de vanilie sau 12 linguri de faina sau 12 linguri de amidon alimentar
200 g zahar
zahar vanilat

Mod de preparare:

Se pune pe foc 1 litru impreuna cu zaharul, in cele 200 gr lapte rece se amesteca amidonul sau faina pana la omogenizare, apoi se pune in laptele de pe foc. Ouale se separa, galbenusurile se amesteca si se pun in lapte,se adauga vanilia si se amesteca pana se ingroasa. Albusurile se bat spuma cu putin zahar si se toarna in budinca obtinuta din lapte si galbenusuri. Se amesteca incet pana se incorporeaza bine.
Crema se pune intre blaturile pentru cremsnit, dar se poate pune si deasupra. Ca decor se pot folosi capsuni si ciocolata topita.
O reteta delicioasa, recomandata de Dya.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Cremsnit1.JPG
lapte oua faina amidon alimentar zahar zahar vanilat blaturile
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3476 viz    0 com
1427 viz    0 com
3204 viz    0 com
2051 viz    0 com
6300 viz    0 com
3442 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1855 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019327 (s)