News Flash:

Creme brulee cu avocado

4 Ianuarie 2013
2232 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
1 fruct avocado
200 ml lapte condensat
50 g zahar tos
2 lingurite suc de lamaie

Mod de preparare:
 
Curata fructul de avocado de coaja, apoi taie-l marunt si stropeste-l cu zeama de lamaie, ca sa nu oxideze. Mixeaza bucatile de avocado cu ajutorul unui blender, astfel incat sa obtii o pasta fina si cremoasa.

 Amesteca pasta de avocado cu laptele condensat, apoi toarna totul in vase termorezistente. Asaza aceste vase intr-o tava cu apa (ca sa stea la bain marie) si da totul la cuptor, circa 30 de minute.

Scoate desertul din tava, presara zahar tos deasupra, apoi rumeneste-l usor, cu ajutorul unui arzator special de bucatarie. Serveste desertul dupa ce a stat la frigider cel putin doua ore.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fruct avocado lapte condensat zahar tos blender vase termorezistente
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1872 viz    0 com
2027 viz    0 com
5061 viz    0 com
2618 viz    0 com
1686 viz    0 com
2325 viz    0 com
3346 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029851 (s)