News Flash:

Creme Brulee

21 Noiembrie 2012
1643 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 ml frisca 33-35 %
70 g zahar
5 galbenusuri
betisor de vanilie  (sau 2 lingurite zahar vanilat)
zahar brun

Mod de preparare:

Se taie batul de vanilie, se scot semintele, apoi se amesteca cu galbenusurile si cu zaharul. Se pune crema pe foc, iar in momentul in care incepe sa fiarba, se indeparteaza de caldura si se lasa la racit cam un sfert de ora. Dupa aceea, crema se toarna usor in forme, se adauga putina apa fierbinte si se da la cuptor, la 180 grade, timp de 40-45 minute.
Se serveste cu un strat subtire de zahar brun si cu frisca.

sursa foto: say7
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar galbenusuri zahar vanilat zahar brun crema apa fierbinte cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027049 (s)