News Flash:

Crema Zabaione

26 Iulie 2013
1604 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 galbenusuri
100 g zahar
50 ml vin alb sec / cafea

Mod de preparare:

Separam galbenusurile de albusuri. Zbatem usurel galbenusurile, adaugam zaharul si mixam pana vom obtine o crema spumoasa, apoi adaugam vinul (cafeaua), amestecam ingredientele si punem vasul pe aburi (atentie apa din craticioara de dedesubt nu trebuie sa clocoteasca, altfel riscam ca galbenusul sa se lipeasca). Amestecam incontinuu, pina vedem ca crema incepe sa se ingroase, aici depinde de fiecare cum vrea crema, mai subtire, mai densa. Punem in cupe de sticla si servim crema calda sau rece.

Crema Zabaione
recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenusuri zahar crema calda crema zabaione
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1618 viz    0 com
1229 viz    0 com
1424 viz    0 com
3350 viz    0 com
1319 viz    0 com
1410 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1985 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031039 (s)