News Flash:

Crema vegana de usturoi

2 Iulie 2014
1740 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 catei de usturoi
200 gr caju crud
zeama de la o jumatate de lamaie
1 legatura de marar sau patrunjel
putina apa
2 lingurite fulgi de drojdie inactiva (optional)

Mod de preparare:

Nucile caju se inmoaie in apa timp de 30 de minute, apoi se scurg bine si se pun in blender alaturi de usturoi, verdeata, zeama de lamaie, fulgii de drojdie (optional) si apa doar cat sa le acopere. Se proceseaza pana la omogenizare si se serveste imediat

sursa: oanacuzino
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

raw vegan retete vegane retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1139 viz    0 com
3254 viz    0 com
1397 viz    0 com
938 viz    0 com
1416 viz    0 com
1064 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019227 (s)