News Flash:

Crema ungureasca de branza

18 Aprilie 2011
2159 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema ungureasca de branza
Ingrediente: 200 gr branza de vaca 200 gr branza telemea 1/2 ceapa 1 lingurita boia 2-3 varfuri cutit chimen macinat 1 lingura de smantana (optional) piper Preparare: 1. Frecam branza de vaca cu branza telemea data pe razatoarea mica. Daca doriti amestecul mai cremos (asta si in functie de cat e de uscata branza de vaca) adaugati 1 lingura buna de smantana. 2. Adaugam ceapa data pe razatoarea mare si restul condimentelor si amestecam bine pana obtinem o pasta roz omogena. 3. Servim cu legume taiate betisoare, asezate in jurul bolului cu pasta (castraveti, tulpini de telina, andive, morcovi, rondele de ridichi, ceapa verde, rosii cherry etc). Nu uitati sa puneti si cativa crackers langa, pentru cei dependenti de carbohidrati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1109 viz    0 com
1649 viz    0 com
961 viz    0 com
1321 viz    0 com
1658 viz    0 com
1125 viz    0 com
1315 viz    0 com
1235 viz    0 com
2990 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012796 (s)