News Flash:

Crema de zahar ars Philadelphia

30 Ianuarie 2012
5010 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Crema de zahar ars Philadelphia
Ingrediente:

200 g branza-crema Philadelphia - la temperatura camerei
100 g lapte "evaporat"
250 g lapte
100 g zahar + 50 g pt. caramelizat
2 oua
2 galbenusuri

Mod de preparare:

Cele 50g de zahar se pun intr-o craticioara pe foc potrivit si se lasa, fara a se amesteca, pana se caramelizeaza. Se toarna imediat in forma de copt, iar aceasta se rasuceste usor astfel incat toata baza sa se imbrace in caramel.
Intr-un castron se freaca bine branza-crema. Se toarna usor laptele "evaporat", amestecand continuu. Totul se toarna intr-o craticioara, se adauga si laptele si zaharul si se tine pe foc potrivit, amestecand din cand in cand, pana aproape sa inceapa sa fiarba. Intre timp, intr-un catron se bat putin ouale intregi si galbenusurile. Peste ele se toarna usor, amestecand continuu, compozitia de lapte fierbinte. Se strecoara printr-o sita (nu foarte deasa) direct in forma de copt.
Aceasta se pune in tava de la cuptor, iar in tava se toarna apa fierbinte - de aprox. de 1cm inaltime. Se da la cuptor si se coace 50 de minute la 130°C sau pana cand crema este bine "inchegata" deasupra. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in forma, dupa care se rastoarna pe farfurie...
Crema de zahar ars Philadelphia pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza-crema philadelphia lapte evaporat lapte zahar oua galbenusuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1637 viz    0 com
3763 viz    0 com
2562 viz    0 com
7045 viz    0 com
2017 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1895 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035161 (s)