News Flash:

Crema de zahar ars cu frisca

16 Decembrie 2011
3344 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema de zahar ars cu frisca
Ingrediente: 10 oua 3 linguri faina 350 gr zahar 2 pliculete zahar vanilat 1 l lapte esenta de rom Mod de preparare: Se caramelizeaza mai intai jumatate din cantitea de zahar, la foc mic. Apoi se bat ouale cu zaharul ramas, cu zaharul vanilat si cu esenta de rom pana cand se topeste zaharul. Dupa aceea se pun trei linguri de faina si se mesteca bine, sa nu se formeze cocoloase; se toarna laptele rece, cate putin, mestecand continuu, pentru ca sa se incorporeze toate ingredientele. Compozitia rezultata se toarna in vasul cu zaharul caramelizat si se da la cuptor, la foc mic, in alt vas, plin cu apa fierbinte, timp de o ora si jumatate. Dupa aceea se baga in frigider, pana a doua zi. Se serveste cu fructe, frisca etc. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina lapte grapefruit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1927 viz    0 com
2424 viz    0 com
2634 viz    0 com
1465 viz    0 com
1954 viz    0 com
2917 viz    0 com
2191 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019174 (s)