News Flash:

Crema de zahar ars cu frisca

16 Decembrie 2011
3184 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Crema de zahar ars cu frisca
Ingrediente: 10 oua 3 linguri faina 350 gr zahar 2 pliculete zahar vanilat 1 l lapte esenta de rom Mod de preparare: Se caramelizeaza mai intai jumatate din cantitea de zahar, la foc mic. Apoi se bat ouale cu zaharul ramas, cu zaharul vanilat si cu esenta de rom pana cand se topeste zaharul. Dupa aceea se pun trei linguri de faina si se mesteca bine, sa nu se formeze cocoloase; se toarna laptele rece, cate putin, mestecand continuu, pentru ca sa se incorporeze toate ingredientele. Compozitia rezultata se toarna in vasul cu zaharul caramelizat si se da la cuptor, la foc mic, in alt vas, plin cu apa fierbinte, timp de o ora si jumatate. Dupa aceea se baga in frigider, pana a doua zi. Se serveste cu fructe, frisca etc. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina lapte grapefruit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1859 viz    0 com
2316 viz    0 com
2525 viz    0 com
1371 viz    0 com
1851 viz    0 com
2676 viz    0 com
2105 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013517 (s)