News Flash:

Crema de whisky

16 Ianuarie 2013
6255 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 ml whisky
200 ml frisca lichida
200 ml lapte condensat
2-3 linguri lapte
50 g ciocolata cu lapte
1 lingurita ness

Mod de preparare:

Amesteca timp de 2-3 minute, cu ajutorul unui blender, laptele condensat, frisca lichida, ciocolata topita, laptele si ness-ul. Trebuie sa obtii un amestec complet omogen.

Depoziteaza bautura intr-o sticla, pe care o poti pastra la rece timp de doua saptamani. Serveste aceasta bautura rece, de la frigider sau in pahare adanci, cu cateva cuburi de gheata.

Crema de whisky este o bautura aperitiv foarte aromata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

whisky frisca lichida lapte condensat lapte ness blender sticla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019334 (s)