News Flash:

Crema de unt ”Gata in 5 minute” – un deliciu exceptional, din cele mai simple ingrediente

16 Aprilie 2018
1719 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Va prezentam o reteta de crema de unt pentru torturi, prajituri si fursecuri. Este fina, gustoasa si foarte usor de preparat. Pentru a obtine o crema fina si pufoasa, sfatul nostru este sa folositi toate ingredientele la temperatura camerei. Nu bateti crema mai mult de 5 minute, altfel se va taia, daca respectati aceste reguli simple, veti obtine cea mai gustoasa crema de unt.

Fierbeti laptele intr-o cratita si lasati-l sa se raceasca. Intr-un bol amestecati untul cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat. Amestecati cu mixerul la viteza mica timp de 3-5 minute, pana obtineti o crema omogena si lucioasa.

preluat de pe savuros

Citeste si reteta de Tort cu crema de cacao

Ingrediente:

Pentru blat:

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 2 prafuri de copt
  • coaja de lamaie rasa
  • otet

Pentru sirop:

  • 1 pahar apa
  • 2 linguri zahar
  • esenta rom, dupa gust

Pentru crema

  • 1 pachet unt
  • 5 linguri cacao
  • 3 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 500 ml lapte

Pentru decor:

  • frisca
  • ciocolata menaj

Mod de preparare:

Pentru blat, separi galbenusurile de albusuri. Mixezi galbenusurile cu zaharul, faina, cele doua pliculete de praf de copt, stinse in putin otet si cu coaja de lamaie. Separat, mixezi albusurile spuma tare, apoi le incorporezi, cu o spatula, usor, in amestecul de galbenusuri. Torni aluatul intr-o tava tapetata si o dai la cuptorul incins pana trece testul scobitorii. Lasi blatul la racit, apoi il tai in doua felii.

Pentru sirop, amesteci apa cu zaharul, le fierbi pana cand se ingroasa usor, dai de pe foc, lasi la racorit si torni esenta de rom. Insiropezi cele doua felii de blat.

Pentru crema, pui, la foc mic, laptele, amestecat cu faina, zaharul, cacaua si lasi la fiert, amestecand constant, pana obtii o crema groasa. Tii la racorit si, cand este calduta, incorporezi untul moale pana obtii o crema fluida.

Intinzi pe prima felie de blat insiropata o parte din crema, o asezi pe cealalta si imbraci totul in crema. Decorezi tortul cu frisca si ciocolata rasa.

preluat de pe clickpoftabuna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013683 (s)