News Flash:

Crema de unt cu sos de afine

23 August 2013
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 g afine
2 frunze de dafin
50 g unt nesarat
225 g zahar pudra
o lingurita extract de vanilie
3 oua

Mod de preparare:

Pune afinele intr-o tigaie cu un strop de apa, impreuna cu foile de dafin. Lasa-le sa fiarba aproximativ 5-10 minute, pana cand se inmoaie. Dupa ce s-au fiert strecoara sucul cu ajutorul unei site.

Topeste untul impreuna cu zaharul si vanilia, apoi adauga peste acestea si ouale batute. Lasa compozitia pe foc aproximativ 25 de minute, pana cand obtii o crema groasa.
Crema de unt cu sos de afine se serveste la temperatura camerei, cu paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

afine unt nesarat paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024564 (s)