News Flash:

Crema de oua - Pentru masa de Pasti

25 Aprilie 2016
7807 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 oua
sare
piper negru
1  lingura mustar
200 gr branza

Mod de preparare:

1. Fierbe ouale tari. Scurge-le apoi de apa, lasa-le sa se raceasca si da-le pe razatoarea mai mare.
2. Amesteca ouale cu branza rasa si cu sarea si piperul. Pune si mustarul.
3. Pune crema intr-un platou si da-i o forma. O poti decora cu ceapa, marar sau patrunjel (tocate foarte marunt).
Puteti, de asemenea, sa folositi crema pentru oua umplute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

crema oua crema aperitiv platou pasti aperitiv pasti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1611 viz    0 com
2077 viz    0 com
1519 viz    0 com
1485 viz    0 com
3452 viz    0 com
2882 viz    0 com
4176 viz    0 com
3680 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021669 (s)