News Flash:

Crema de oua - Pentru masa de Pasti

25 Aprilie 2016
8087 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 oua
sare
piper negru
1  lingura mustar
200 gr branza

Mod de preparare:

1. Fierbe ouale tari. Scurge-le apoi de apa, lasa-le sa se raceasca si da-le pe razatoarea mai mare.
2. Amesteca ouale cu branza rasa si cu sarea si piperul. Pune si mustarul.
3. Pune crema intr-un platou si da-i o forma. O poti decora cu ceapa, marar sau patrunjel (tocate foarte marunt).
Puteti, de asemenea, sa folositi crema pentru oua umplute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crema oua crema aperitiv platou pasti aperitiv pasti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2048 viz    0 com
2265 viz    0 com
1889 viz    0 com
1728 viz    0 com
3655 viz    0 com
3150 viz    0 com
4469 viz    0 com
3884 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014495 (s)