News Flash:

Crema de masline (Tapenade)

30 Mai 2011
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema de masline Tapenade
Ingrediente: o jumatate de cana de masline Kalamata taiate o jumatate de cana de masline verzi taiate o jumatate de cana de ardei iute taiat felii doua fileuri de ansoa doua linguri de patrunjel tocat doua linguri de capere bine scurse o lingurita de coaja de lamaie rasa o lingurita de cimbru tocat o jumatate de lingurita de piper negru un catel de usturoi bine pisat un sfert de cana de ulei de masline Mod de preparare: Ingredientele se taie marunt si se amesteca, se adauga condimentele si apoi uleiul de masline. Se consuma la temperatura camerei, cu paine, branza ori fileuri de peste. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

masline kalamata angostura capere nuca
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2452 viz    0 com
3800 viz    0 com
969 viz    0 com
1357 viz    0 com
2284 viz    0 com
2519 viz    0 com
2695 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018851 (s)