News Flash:

Crema de mascarpone cu capsuni si zmeura

13 Mai 2013
5207 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

frunze menta amaretto
50 g zmeura proaspata
50 g capsuni proaspete
100 g frisca batuta
1 galbenus
40 g zahar pudra
80 g mascarpone

Mod de preparare:

Se bate galbenusul cu zaharul pana se albeste, se adauga mascarpone si se incorporeaza delicat frisca batuta. Pastrati la rece. Se monteaza in pahare in straturi si se serveste cu piscoturi facute in casa.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni proaspete galbenus zahar pudra mascarpone pahare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1781 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032246 (s)