News Flash:

Crema de lapte pentru torturi si prajituri — foarte delicata si incredibil de gustoasa!

8 Mai 2018
2383 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Daca doriti sa pregatiti un tort de casa, va propunem sa incercati aceasta reteta minunata. Orice tort cu aceasta crema delicioasa este incredibil de gingas: gustul lui nu poate fi redat prin cuvinte! Folositi-o, ca sa decorati si sa intensificati gustul oricarui desert!

Ingrediente:

  • 400 ml de lapte
  • 400 ml de smantana pentru frisca 35%
  • 100 g de lapte condensat
  • 3 galbenusuri de oua
  • 5 linguri de faina sau amidon
  • 80 g de zahar
  • 100 g de unt
  • o fiola de esenta de vanilie

Mod de preparare:

Fierbeti un pahar de lapte intr-un ibric. Combinati laptele ramas, smantana si laptele condensat intr-o craticioara. Puneti-le pe foc mic. Bateti galbenusurile cu zaharul intr-un vas separat. Amestecati paharul de lapte fierbinte cu faina/amidonul, dupa care adaugati-le treptat, in jet subtire, amestecand continuu, in compozitia de galbenusuri. Amestecati foarte bine, ca sa nu ramana cocoloase.
Cand amestecul de lapte, smantana si lapte condensat va incepe sa clocoteasca, luati-l de pe foc. Turnati in jet subtire compozitia de galbenusuri in el, amestecand continuu cu telul.

Puneti compozitia obtinuta pe foc mic si incalziti-o pana se va ingrosa. Nu uitati sa o amestecati in permanenta. Apoi luati crema de pe foc, adaugati esenta de vanilie in ea si lasati-o sa se raceasca.
Cand va ajunge la temperatura camerei, adaugati untul taiat in cubulete si mixati crema pe parcursul a 2-3 minute, ca sa capete o textura ideala pentru torturi si prajituri.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crema delicioasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019886 (s)