News Flash:

Crema de iaurt si smantana

16 Mai 2011
1422 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema de iaurt si smantana
Ingrediente: 450g smantana cu 10% grasime 600g iaurt mai gras Mod de preparare: Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine, apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa, se leaga  cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi. Se desface tifonul, crema astfel obtinuta se poate folosi ca atare sau amestecata cu diferite ierburi proaspete, sau o puteti folosi la creme pentru prajituri. Se poate pastra in frigider 4-5 zile.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1648 viz    0 com
1877 viz    0 com
1355 viz    0 com
3722 viz    0 com
2290 viz    0 com
2305 viz    0 com
1176 viz    0 com
2933 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1785 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013770 (s)