News Flash:

Crema de iaurt si smantana

16 Mai 2011
1282 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema de iaurt si smantana
Ingrediente: 450g smantana cu 10% grasime 600g iaurt mai gras Mod de preparare: Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine, apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa, se leaga  cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi. Se desface tifonul, crema astfel obtinuta se poate folosi ca atare sau amestecata cu diferite ierburi proaspete, sau o puteti folosi la creme pentru prajituri. Se poate pastra in frigider 4-5 zile.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

smantana mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1363 viz    0 com
1683 viz    0 com
1220 viz    0 com
3382 viz    0 com
2161 viz    0 com
2145 viz    0 com
1075 viz    0 com
2782 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1424 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018757 (s)