News Flash:

Crema de gris cu zeama de lamaie

21 Noiembrie 2013
2511 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 ml lapte
200 g gris
100 g zahar (preferabil brun)
100 g unt
sucul de la doua lamai

Mod de preparare:

Se pune laptele la fiert. Cand este aproape sa clocoteasca, se toarna grisul treptat, amestecand incontinuu cateva minute. La sfarsit se adauga si zaharul, untul si zeama de lamaie. Se rastoarna intr-un castron mare si se lasa la racit. Este o crema racoritoare care se poate manca asa sau se poate folosi la prajiturile cu mai multe foi (in combinatie cu gem – un strat de crema, unul de gem).

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2019 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029338 (s)