News Flash:

Crema de fasole cu usturoi

28 Iunie 2017
654 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g fasole alba boabe
1 ceapa mica alba
2-3 catei de usturoi
4-5 linguri ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:


Cu o seara inainte spalam fasole cu apa rece si o punem la inmuiat tot in apa rece.
A doua zi aruncam apa de pe ea, completam cu apa rece si punem la fiert.
Cand fasolea a fiert strecuram apa, pastram o parte din ea si restul o aruncam. Lasam fasolea sa se raceasca.
Eu am procedat foarte simplu, am pus in blender ceapa, usturoiul si uleiul si le-am zdrobit bine apoi am adaugat boabele de fasole, sare, piper si 1/2 cana de apa din care a fiert fasolea. Mixam bine si daca vi se pare prea groasa mai adaugati apa din care a fiert fasolea.
Servim cu paine integrala, rosii, ridichi sau legume de sezon.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blender paine integrala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023848 (s)