News Flash:

Crema de conopida si pateuri de foietaj

10 Mai 2013
1562 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru crema:
1 jumatate de conopida
1 l supa de legume
1 lingura de ulei de masline
2 frunzulite de cimbru

Pentru pateuri:
1 foaie de foietaj
1 lingura de parmezan
2 linguri de ulei de masline
2 linguri de seminte de susan
1 varf de sare

Mod de preparare:

Spala bine conopida si rupe-o in bucatele mai mici. Pune supa de legume intr-o cratita si adauga in ea si conopida, apoi lasa-le sa fiarba pana cand se inmoaie putin conopida.
Las-o sa se raceasca putin, apoi mixeaza conopida intr-un blender cu o lingura de ulei de masline, cimbru si un praf de sare, pana cand obtii o pasta.

Intinde aluatul de foietaj si presara peste el putina sare, apoi unge-l cu ulei. Adauga peste el si seminele de susan, si parmezanul, apoi taie aluatul bucatele mai mici si pune-le la cuptor circa 10 minute.
Crema de conopida si pateuri de foietaj se serveste rece, ca aperitiv, presarata cu verdeata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crema conopida pateuri sare blender verdeata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015889 (s)