News Flash:

Crema de conopida II

24 August 2011
1723 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema de conopida II
Ingrediente: o conopida mica jumatate de legatura de marar 100 gr smantana/iaurt 1 lingura ulei de masline cateva bucatele de usturoi sare piper Mod de preparare: Conopida se spala, se desface in bucatele cat mai mici si se pune la fiert intr-un vas cu apa si putina sare. Cand e gata, se scurge de apa si se lasa sa se racoreasca. Intr-un vas cu peretii inalti, se pun buchetele de conopida fiarta, mararul intreg, uleiul de masline, sare, piper, usturoi si smantana. Se mixeaza bine pana se obtine o pasta omogena. Se serveste cu paine prajita sau chiar cu paine tip Wassa. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://jebouffe.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida retete vegetariene marar smantana mere placinte usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1540 viz    0 com
1966 viz    0 com
1182 viz    0 com
2613 viz    0 com
3976 viz    0 com
9393 viz    0 com
1152 viz    0 com
1774 viz    0 com
1237 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013509 (s)