News Flash:

Crema de ciocolata usor de facut

1 Septembrie 2014
1638 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g cacao
1/2 lapte
25 g amidon alimentar
100 g zahar

Mod de preparare:

Intr-un vas care poate fi pus pe foc, cernem cacaoa impreuna cu amidonul, adaugam zaharul si varsam cate un pic de lapte, amestecam ca nu cumva sa nu avem in compozitie cocoloase. Cand am terminat de adaugat tot laptele, punem vasul pe foc, amestecam continuu cu o lingura de lemn ca sa nu se lipeasca, iar din momentul cand incepe sa fiarba, dam focul la mic si amestecam circa cinci minute. Dam vasul de pe foc, acoperim cu folie transparenta ca sa nu faca coaja, lasam la racit (eu l-am lasat toata noaptea), puneti apoi in cupe/castronele, dati din nou la rece in frigider si serviti. Merge de minune cu inghetata de vanilie sau cu o cireasa.

Crema de ciocolata recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajituri crema ciocolata retete ciocolata retete crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1208 viz    0 com
1192 viz    0 com
1319 viz    0 com
1441 viz    0 com
1284 viz    1 com
1397 viz    0 com
1694 viz    0 com
3021 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1870 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024338 (s)