News Flash:

Crema de ciocolata - Reteta cu alune

6 Iunie 2016
2141 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

70 gr alune nesarate, prajite
100 gr ciocolata neindulcita
3 linguri de miere
100 gr lapte condensat
un praf de sare

Mod de preparare:

In robotul de bucatarie adauga alunele si un praf de sare. Mixeaza totul pana obtii o faina fina. Adauga apoi ciocolata topita la bain marie si adaug-o peste alune. Continua sa mixezi timp de doua minute compozitia. Adauga apoi mierea si toarna treptat laptele condensat. Mixeaza pana obtii o compozitie omogena.
Serveste crema ca umplutura pentru clatite sau dimineata, pe paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crema ciocolata reteta crema reteta ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1716 viz    0 com
2348 viz    0 com
1566 viz    0 com
4009 viz    0 com
4877 viz    0 com
10842 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031719 (s)