News Flash:

Crema de caramel preparata acasa

12 Aprilie 2011
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Crema de caramel preparata acasa1
Ingrediente: 1 l lapte 4 galbenusuri 100 g zahar pudra 1/2 baton de vanilie 120 g cacao 100 g zahar pentru caramel Se prepara astfel: Laptele se fierbe cu batonul de vanilie. Inainte de a-l adauga la fiert, batonul de vanilie se cresteaza in lungime. Se prepara apoi caramelul, arzand zaharul intr-o tigaie pana devine roscat. Apoi se toarna peste el o jumatate de pahar de apa calda. Se lasa sa fiarba la foc mic, pana se dizolva caramelul. Dupa aceea se ia de pe foc. Se adauga si cacaua. Compozitia rezultata din caramel si cacao se adauga peste lapte. Separat, galbenusurile se bat cu zaharul. Apoi se toarna, putin cate putin, compozitia preparata. Se pune la foc mic si se lasa pana se ingroasa. Se serveste foarte rece ori inghetata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

negresa cornulete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5166 viz    0 com
3312 viz    0 com
4867 viz    0 com
1202 viz    0 com
1346 viz    0 com
1190 viz    0 com
5292 viz    0 com
3087 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1841 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019198 (s)