News Flash:

Crema de caramel preparata acasa

12 Aprilie 2011
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema de caramel preparata acasa1
Ingrediente: 1 l lapte 4 galbenusuri 100 g zahar pudra 1/2 baton de vanilie 120 g cacao 100 g zahar pentru caramel Se prepara astfel: Laptele se fierbe cu batonul de vanilie. Inainte de a-l adauga la fiert, batonul de vanilie se cresteaza in lungime. Se prepara apoi caramelul, arzand zaharul intr-o tigaie pana devine roscat. Apoi se toarna peste el o jumatate de pahar de apa calda. Se lasa sa fiarba la foc mic, pana se dizolva caramelul. Dupa aceea se ia de pe foc. Se adauga si cacaua. Compozitia rezultata din caramel si cacao se adauga peste lapte. Separat, galbenusurile se bat cu zaharul. Apoi se toarna, putin cate putin, compozitia preparata. Se pune la foc mic si se lasa pana se ingroasa. Se serveste foarte rece ori inghetata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

negresa cornulete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5386 viz    0 com
3382 viz    0 com
4917 viz    0 com
1274 viz    0 com
1395 viz    0 com
1223 viz    0 com
5352 viz    0 com
3169 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017033 (s)