News Flash:

Crema de cafea

17 Iunie 2011
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema de cafea1
Ingrediente: 1/2 litru de lapte 100 gr esenta de cafea naturala 4 oua 2 pahare zahar 3 linguri faina Mod de preparare: Se pune laptele la fiert. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga esenta de cafea, se acopera cu un capac, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se freaca bine ouale cu zaharul si faina si se toarna laptele putin cate putin, amestecand cu lingura. Se pune la foc potrivit si se continua amestecarea ca sa nu se prinda compozitia de vas. Se ia de pe foc si se mai amesteca putin. Daca in crema s-au format cocolosi, se va pune imediat cratita cu crema intr-un vas cu apa rece, se va turna in crema o lingura de apa rece si se va bate pana cand cocolosii dispar. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte oua rom faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1252 viz    0 com
1396 viz    0 com
1452 viz    0 com
2717 viz    1 com
4324 viz    0 com
2461 viz    0 com
1620 viz    0 com
1281 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 38 queries | Mysql time :0.022634 (s)