News Flash:

Crema de cafea

17 Iunie 2011
986 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema de cafea1
Ingrediente: 1/2 litru de lapte 100 gr esenta de cafea naturala 4 oua 2 pahare zahar 3 linguri faina Mod de preparare: Se pune laptele la fiert. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga esenta de cafea, se acopera cu un capac, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se freaca bine ouale cu zaharul si faina si se toarna laptele putin cate putin, amestecand cu lingura. Se pune la foc potrivit si se continua amestecarea ca sa nu se prinda compozitia de vas. Se ia de pe foc si se mai amesteca putin. Daca in crema s-au format cocolosi, se va pune imediat cratita cu crema intr-un vas cu apa rece, se va turna in crema o lingura de apa rece si se va bate pana cand cocolosii dispar. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lapte oua rom faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1136 viz    0 com
1245 viz    0 com
1326 viz    0 com
2536 viz    1 com
4146 viz    0 com
2319 viz    0 com
1512 viz    0 com
1191 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013447 (s)