News Flash:

Crema de branza cu oua si ceapa

12 Septembrie 2011
2548 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema de branza cu oua si ceapa
Ingrediente: 400 g branza de vaci 250 ml smantana 2 legaturi ceapa verde 3 oua sare Mod de preparare: Ouale se fierb, se lasa la racit si se maruntesc in cubulete. Branza de vaci se amesteca cu smantana, ouale, ceapa tocata si sare. Mixul rezultat se da la frigider. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene smantana almette oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2566 viz    0 com
1122 viz    1 com
1019 viz    0 com
1950 viz    0 com
1622 viz    0 com
1258 viz    0 com
3794 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013526 (s)