News Flash:

Crema de branza cu dovlecei

16 Mai 2013
4244 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 dovlecel
150g branza de vaci (sau crema de branza)
1/2 lingurita ierburi aromatice
1 lingura ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Dovleceii ii spalam si ii taiem felii nu foarte subtiri, apoi ii asezam intr-o tava. Deasupra punem ulei de masline si presaram sare si ierburi aromatice. Coacem 10-15 min la 200g C.
Ii lasam sa se raceasca apoi ii mixam in blender impreuna cu branza de vaci. Optional puteti pune si 1 catel de usturoi. Servim cu paine neagra sau prajita.

Crema de branza cu dovlecei recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ierburi aromatice blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019873 (s)