News Flash:

Crema de banane

8 August 2011
2176 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema de banane
Ingrediente: 1 ou batut 2 linguri praf de crema 2 linguri zahar 225 ml lapte 125 ml smantana 2 banane taiate rondele Mod de preparare: Intr-un vas termorezistent se pun oul, praful de crema, zaharul, laptele si smantana si se bat bine. Vasul se asaza deasupra unui castron cu apa fiarta si se amesteca continuu pana devine un pic caramelizata. Vasul se indeparteaza de la caldura si se incorporeaza usor bananele. Desertul se serveste imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cepe rosii aluat brise rom lapte smantana nuci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1401 viz    0 com
2314 viz    0 com
2946 viz    0 com
4075 viz    0 com
1162 viz    0 com
7477 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019743 (s)