News Flash:

Crema de anghinare

16 Ianuarie 2013
1861 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr anghinare din conserva
200 gr maioneza
400 gr parmezan ras
sare
piper

Mod de preparare:

Pentru acest preparat ai nevoie de anghinare conservata in apa, nu in ulei. Dupa ce desfaci conserva, scurge bine anghinarea de apa si toac-o marunt. Amesteca intr-un bol anghinarea tocata cu parmezanul ras si maioneza. Da la cuptorul incins pentru 5 minute. Amesteca sosul din in cand in cand, astfel incat sa se incalzeasca uniform.
Scoate de la cuptor si asezoneaza cu sare si piper. Crema de anghinare se serveste cu paine prajita, biscuiti digestivi sau salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

maioneza parmezan ras sare piper preparat paine prajita salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020665 (s)